Waarom onze organisatie

‘Building for generations’

Onze recruiter

Over ons

Aerobel te Bilzen is een baanbrekend groeibedrijf: gedreven vanuit innovatie en voortuitstrevend onderzoek ontwikkelt én produceert deze scale-up ecologische isolatiegrondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. Sterker nog: deze high performance isolatiematerialen (de Aerogels) hebben de grootste voordelen voor de wereldwijde klanten.

Ecologisch (werken met afvalstoffen en natuurlijke bronnen), economisch (kostenbesparend), technologisch (brandwerend en waterafstotend) en productie-technisch (verticaal geintegreerd en energie-besparend proces) is Aerobel vandaag al dé voorloper in circulair bouwen.

Maar de vermarktbare toepassingen zijn werkelijk eindeloos: van bouw tot ruimtevaart, van automotive tot geneesmiddelen, van kleding tot cosmetica, van koelsystemen tot energieopslag, en zo veel meer.

Aerobel heeft dan ook een fantastische missie: “ De aarde redden en Mars leefbaar maken door isolatie”. Gedreven door pure passie en met een team van ervaren R&D-specialisten ligt voor Aerobel een geweldig groeiplan klaar.

Een nieuwe productieplant te Houthalen wordt zo de volgende mijlpaal. 



Onze waarden

Familiebedrijf
Een woord is een woord, reeds 60 jaar lang, werken met én voor alle generaties, met haar unieke klanten-aanpak en oerdegelijke service.
Innovatief
focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams
Klantgericht
Haex biedt een kwaliteitsgerichte afhandeling van design tot afwerking en focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams om de klant volledig te ontzorgen.