Over ons

Je wist het misschien niet, maar wij bieden je fantastische uitdagingen in uiteenlopende vakgebieden. Vooral in de productie en de techniek.

Elke dag een nieuwe uitdaging
Bij Aviko werken wij elke dag aan waardevolle aardappelproducten. Al sinds de oprichting in 1962 doen we dat op basis van onze kernwaarden: hoogwaardig, gedreven, slim, optimistisch en verleidend. Hierdoor zijn wij in 50 jaar uitgegroeid tot Europees marktleider in verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Inmiddels behoren we zelfs tot de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld. Met klanten in meer dan 110 landen in Europa, Zuid-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Aviko is sinds 2002 onderdeel van Royal Cosun. Een Nederlands bedrijf met een grote reputatie op het gebied van voedingsmiddelen en - ingrediënten en een jaaromzet van € 1,6 miljard per jaar. Dat maakt Aviko ook als werkgever niet te versmaden.

Wil je meteen weten hoe geavanceerd het er bij Aviko aan toe gaat? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina en ontdek dat je er meer uithaalt bij Aviko.